Facebook

Nadat we met elkaar een paar dagen op stal hadden gestaan,omdat er zoveel regen en blubber was. Moest het vandaag toch maar gebeuren. Even lekker in de sneeuw. Maar Oje wat werden onze benen vies en nat dus na 2 uurtjes hadden we het met elkaar wel bekeken. Gelukkig hebben we dan iemand die met ons meeleeft. Zo stonden we om 12 uur weer lekker van ons hooi te eten in de stallen. ...

Ik had foto`s belooft van dat de paarden van de likstenen aan het genieten waren. Nu hier al een paar die het direct zijn gaan onder zoeken.
Gerswhin/Christal/Bertrand en Zamora
...

Vandaag kreeg ik bericht van Specsavers dat we geen winnaar zijn geworden. We stonden met de stemmen wel boven aan,maar in de winkel werd er nog een keer gekeken welk zij uit kozen. Dit waren die 3 die boven aan stonden. Jammer maar wel allemaal bedankt. We mogen volgend jaar wel weer mee doen. Dus hoop ik weer op jullie steun.

Maar weet je dat een ieder van de Capelse Manege er elke keer weer de schouders onder zet. Ook nu zat er weer € 242,16 in de spaarpot. Dit zijn dan toch weer leuke op stekers.
...