Facebook

Vandaag was er bezoek voor de paarden van de Capelse manege.
Isa en haar ouders kwamen een kijkje nemen. Natuurlijk was ik mijn foto toestel vergeten. Dus even de vraag aan hun of ze een foto wilden maken van het verliefde stel. Natuurlijk weet je nooit of dat zo blijft hoor. Maar nu is het een pracht gezicht.
...

Zondag was het zover dat Prudentia naar buiten ging. Wat ik niet verwacht had is toch gebeurt. Want Sherlock zag haar en daar gingen ze met hun tweetjes het land in. Samen gingen ze naar het draad waar de andere paarden stonden en toen ik het idee had van o jee gaat dat wel goed kwam meneer er tussen staan van zo durf niet dichter bij te komen,want zij is van mij.
Gold-Rush moest door zijn paarden mest nog even vertellen dat hij toch ook echt wel baas was. maar dit maakte geen enkele indruk op het stel.
In de middag kwam Sherlock om naar binnen te gaan en zij er achter aan. Zo stond ze in haar stal maar hier waren ze het niet mee eens. De reden was dat hij naar zijn eigen stal moest. Vandaag maandag had ik het dus maar even anders bedacht. De stal naast haar in orde gebracht. En hij daarin. Dit had ze niet zo snel in de gaten en liep ze nog alleen in het land.Natuurlijk raakte ze van slag. Na een goed gesprek met haar in het land ging ze mee naar haar stal. Wel gaf ze duidelijk aan dat hij zich eerst even rustig moest houden. Dit was snel voorbij hoor. O wat was dit gezellig zo naast elkaar. ( hier heb ik nog geen foto van morgen meer)
...

Vandaag was het dan zover. Ik zag dat er al veel foto`s op Facebook stonden. Want Debby had aangegeven dat Prudentia een echte dame was. Nu hier was ook geen twijfel over hoor.Zoals je op de foto ziet is het een mooie witte die zich even van haar beste kant laat zien toen een ieder even te dicht bij kwam.Met de staart in de lucht ging ze langs de paarden van zo zie je mij wel. Nadat ze eerst even op stal had gestaan mocht ze de boel verkennen. Dat liet ze zich geen 2 x zeggen. En de andere paarden moesten dit ook allemaal eens bekijken.
Nadat ze weer op stal stond gaf ze duidelijk aan dat haar dat niet goed beviel. Ook daar weten wij wel raad op. Want toen Bertrand en Zamora het ook tijd vonden voor hun stal was de rust snel weer gekeerd. Voor een ieder die haar niet kent. Ze komt van de Capelse manege en is 20 jaar. Nu is dat voor ons niet oud,maar door een peesblessure kan ze het werk niet meer aan.
...

Vrijwilligers gezocht bij stichting't Olde Manegepeerd!

Wij zijn met een groep die ons inzetten voor de paarden. Maar dit betekent dat we ook veel handen nodig zijn om alles er netjes en verzorgd er uit te laten zien.

Stichting 't Olde Manegepeerd zoekt meerdere mensen die 1 of meer dagdelen willen helpen bij het verzorgen van de paarden en pony's. Het gaat om de volgende dagen: maandag, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 08.00 - 12.00 uur.

Taken:
-schoonmaken van de stallen
-helpen bij het voeren
-aandacht geven aan de dieren.

Wat voorop staat is dat alles in het belang van de paarden staat.

Adres: Beukenlaan 2, Dalmsholte

Voor meer info, bel gerust naar 06-12874764 of stuur een berichtje naar info@manegepeerd.nl
...

Prudentia van de Capelse Manege is bij ons aangekomen!

Later meer...
...