Pony’s en paarden A t/m C

Amulet

  SAMSUNG CAMERA PICTURES
 • Geboren op 1 januari 1991
 • Binnen gekomen 19 maart 2018
 • Hippisch Centrum Velsen

Ik stond bekend in de manege als een van de braafste pony`s. Ik zou nooit een stap verkeerd doen. Nu ik op rust ben wil ik wel graag even mijn voorbijgangers plagen,door even hard te gillen. Daar reageren de andere paarden op. Dan kijk ik van zoiets daar weet ik niets van hoor.

Bertrand

bertrand

 • Geboren op 1 januari 1995
 • Binnen gekomen 26 november 2016
 • Capelse manege te Capelle

Ik ben een grote  Gelderse ruin.En net zo eigenwijs als ik groot ben. Maar kijk maar naar mijn ogen dan weet je dat ik o zo lief ben. Tijden het rijden in mijn manege tijd was ik overal bang voor. Dit betekende ook dat er heel wat van mij zijn afgevallen. Mijn conditie liet het niet meer toe om met mensen op mijn rug te rijden.

Bo

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 • Geboren op 1 januari 1990
 • Binnengekomen op 7 februari 2016
 • De Capelse Manege te Capelle

Ik ben Bo. Jaren heb ik in de manege mijn werk gedaan en nu mag ik genieten van mijn rust. Natuurlijk wil ik wel naar buiten,maar het  moet goed weer zijn hoor anders ga ik zo weer mijn stal in. Natuurlijk geniet ik van alle aandacht. Je ziet niet direct dat ik al wat ouder ben dit komt omdat mijn gedrag echt van een dame is.

Avenir

P1020692(2)

 • Geboren op 15 maart 1988
 • Binnengekomen op 1 september 2014
 • Manege de Larense Manege te Laren

Avenir is op 3 jarige leeftijd naar Soest gegaan. Hier is hij samen met Katja zijn opleiding als dressuurpaard begonnen. Later werd Avenir manegepaard in de manege van Katja. Avenir had het prima naar zijn zin. Maar zijn werk zat er op en zo mocht hij bij ons van zijn rust gaan genieten.

Christal

alle 20paarden 20042

 • Geboren in 1985
 • Binnengekomen op 12 september 2008
 • Manege Waalzicht te Ridderkerk

Christal liep haar hele leven in de manege. Ze heeft veel werk verzet. Haar leeftijd speelde haar parten dus kon ze niet meer. Voor ons is ze lief maar kan naar andere paarden lekker chagrijnig doen. Christal staat bij ons in de stal van de boerderij en als de bovendeur los is kijkt ze met haar grote lok eigenwijs naar buiten.