Gastenboek

Deel deze pagina op Social Media

13 gedachten over “Gastenboek”

 1. Erg leuk om gisteren bij jullie met eigen ogen te zien, hoe geweldig de opvang van de manegepaarden is !! Complimenten !!
  We proberen dit jaar bij jullie langs te komen om te helpen !

 2. Dank voor de gastvrijheid. Wat een mooie plek en lieve dieren.

  Maud (de Hond) het was ook gezellig en leuk om met jou te spelen.
  Sint en Piet zullen je dit jaar zeker niet vergeten.

 3. Rika gecondoleerd met het overlijden van Appie.Het was wel even schrikken toen wij het zagen staan.Zo’n harde werken met de liefde voor de dieren zal ook gemist worden.Helaas Het zal niet meevallen,gelukkig heb je ook nog hulp van andere mensen.
  Al maakt het dat verlies niet goed,wij wensen je heel veel sterkte.

  De groetjes van Grada en Gerard uit Rotterdam.

 4. Hallo,ik vroeg me zo af,waar deze organisatie zit,in welke provincie?ikzelf werk in friesland bij:www.butenut-oentjerk.nl

  ik vind het doel erg goed,dat paarden en pony,s niet meer zo snel naar de slager meer gaan vanwege hun oude leeftijd,TOPPIE!

  Op tv zag in ook een soortgelijke manege in Amerika,in het programma Horse wispers,(national graphic.)mijn favoriete tv programma,maar ook op omrop fryslan,(een nieuw paarden programma.)en ook dokter Phill is erg leuk.En lang geleden,het beste paard op stal,van sbs 6,maar via youtube kun je ook kijken naar leuke paardenprogramma,s.

 5. Meer dan 2 jaar geleden kwam mijn lievelingspony Hippie bij jullie te staan. Na 2 jaar kom ik hen vandaag eindelijk eens bezoeken en kijken hoe het met hem gaat❤️ Voor mijn gevoel heeft hij het heel erg naar zijn zin bij jullie

  We missen hem wel heel erg op de Capelse Manege

 6. Hallo,
  Wij willen vandaag een bezoekje brengen aan Amika.

  Onze dochter van 7 jaar heeft zijn laatste les met hem gereden en was zeer gesteld op hem! Ze noemde hem haar prins 🙂
  Heel verdrietig toen ze hoorde dat Amika weg ging… Maar na haar uitgelegd te hebben dat Amika ging genieten van zijn welverdiende rust kon ze het een plekje geven… Liefde is ook loslaten en dat heeft ze heel dapper gedaan.
  Ik verheug me daardoor ook zeer op dit bezoek…

  Nog even wat appeltjes en wortels halen en we komen er aan 🙂 Wel een flink stuk rijden maar dat hebben we er graag voor over. Tot vanmiddag! 🙂

 7. We krijgen net een telefoontje van de Baarshoeve dat Sjimmie nu bij jullie is…we zijn zo blij voor hem, maar we hebben wel tranen in onze ogen dat we geen afscheid van hem hebben kunnen nemen. Liselot, mijn dochter, was bijna de enige die nog op hem reed en was al maanden bezig om een fijne plek voor hem te zoeken. Afijn, wij zijn zo gek op gekke Sjimmie en jullie gaan nog heel veel plezier aan hem beleven, ons kleine circuspaardje. Het is een boefje, zo ondeugend, en ongelooflijk slim! We komen graag een keertje langs om alsnog afscheid van hem te komen nemen, en te kijken hoe gelukkig hij nu is! En ik hoop dat we af en toe hier wat van hem mogen zien. Geef hem een dikke knuffel van Liselot en van mij, en zeg maar tegen hem dat hij nu lekker gek mag doen en rond mag rennen. Dank jullie wel voor jullie mooie werk! Warme groet, Sophie en Liselot

 8. Dag Rika, ik heb een schoenendoos vol met absorberend verband en gaasjes voor het paard dat jullie 2x per dag verbinden. Doe ik julliedaat een plezier mee? Geef dan svp het adres waar ik de doos het beste naar toe kan sturen.groetjes Nettie van den Berge (capelse manege)

 9. Beste Unycke

  Je bent vandaag jarig. Geniet van je oude dag. Je was de trots van Martine, ze heeft heel veel aan je gehad als maatje.
  Groetjes en een knuffel Rita.

  Ik ben Rita , de moeder van Martine. Martine is overleden in 2014, Unycke was haar paard en beste maatje.

  Lieve Unycke

  Ook ik wil je feliciteren met je verjaardag, ik heb jou ook goed gekend, en heb je geadopteerd in herinnering aan Martine. Wat hebben we een fijne tijd gehad, en veel om je gelachen.
  Ik wens je een hele fijne oude dag en laat de mensen van ‘t Olde Manegepeerd je maar een hele dikke verjaardagsknuffel geven Helaas ben ik niet in staat om het zelf te komen doen.
  Liefs Ria van Zeeland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*