Word vrijwilliger

SAMSUNG CAMERA PICTURESStichting ‘t Olde Manegepeerd is afhankelijk van de giften van donateurs. Maar dat niet alleen.

Dankzij de hulp van vrijwilligers kunnen wij ons dankbare werk blijven doen.
Denk hierbij niet alleen aan het uitmesten van de stallen.  Maar bijvoorbeeld ook het verzorgen van de paarden en pony’s.
Of thee en koffie inschenken bij de kijk- en doe dagen.

Stichting ‘t Olde Manegepeerd roept mensen op die mee willen helpen bij het verzorgen van de uitgewerkte manegepaarden en pony’s. Dit houdt bijvoorbeeld in helpen bij het voeren van de dieren. Maar ook het verzorgen van de stallen. En aandacht geven aan de dieren.

P1020456(1) nieuwVind jij het leuk om als vrijwilliger mee te helpen op de rommelmarkt tijdens de kijk,- en doe dagen?  Dan horen wij graag van je!

Iedere laatste zondag van de maand organiseert stichting ‘t Olde Manegepeerd  de bekende kijk- en doe dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur. Tijdens deze dag is er een rommelmarkt en kunnen de paarden gevoerd en geborsteld worden. Ook vinden er regelmatig extra activiteiten plaats. Bij mooi weer kunnen de bezoekers behalve binnen ook buiten een kop koffie of iets anders drinken.

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die tijdens de rommelmarkt de 2e hands spullen willen verzorgen en uitstallen. En wij zijn op zoek naar vrijwilligers die de koffie, thee en limonade willen verzorgen en dit willen afrekenen met met de bezoekers.

P1020567 nieuwOok als u dit een paar keer per jaar wilt doen in plaats van iedere maand bent u van harte welkom.

Bij stichting ‘t Olde Manegepeerd zijn mensen met een beperking welkom. Dit kan zelfstandig zijn of met begeleiding. Daarbij bieden wij ook stageplekken aan.

Vindt u het leuk om vrijwilliger te worden bij ‘t Olde Manegepeerd of heeft u vragen neem dan contact met ons op. Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden.

U kunt contact opnemen door een email te sturen naar
Info@manegepeerd.nl

Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Dit kan via onderstaande telefoonnummers.
Tel.     (+31) 0572 – 330223
Mob.  (+31) 06 – 12874764
Deel deze pagina op Social Media