Lijkt werken met paarden jou leuk? Of vind je het leuk om te helpen bij de verkoop van gebruikte paardenspullen of wil jij graag bezoekers rondleiden? Wat je ook kunt of wilt, de kans is groot dat wij een leuke plek voor je hebben. Dus meld je aan als vrijwilliger!

We zijn afhankelijk van giften van donateurs. Ook kan ‘t Olde Manegepeerd veel mogelijk maken dankzij de hulp van vrijwilligers. Wij kunnen hulp gebruiken bij de verzorging van de paarden en pony’s, de verzorging van de stallen, het voeren en aandacht geven aan de dieren. Maar ook hebben wij vrijwilligers nodig bij de Kijk,- en Doedagen.

De Kijk,- en Doedagen worden iedere laatste zondag van de maand door ons georganiseerd van 10.00 uur tot 16.00 uur. Wij kunnen vrijwilligers gebruiken die tijdens deze dagen willen helpen om 2e hands spulletjes te verkopen bij de rommelmarkt, koffie, thee en limonade willen verzorgen en afrekenen met de bezoekers. Je hoeft niet iedere maand beschikbaar te zijn, ook als je dit een paar keer per jaar wilt doen, is dat al fantastisch.

Bij Stichting ‘t Olde Manegepeerd zijn mensen met een beperking, hetzij zelfstandig hetzij met begeleiding zeer welkom. Ook bieden wij stageplekken aan.

Kortom. Vindt je het leuk om vrijwilliger te worden bij Stichting ‘t Olde Manegepeerd meld je dan aan via Info@manegepeerd.nl 

Of via onderstaande telefoonnummer.
Mob.  (+31) 06 – 12874764