Lijkt werken met paarden jou leuk of wil jij graag bezoekers rondleiden? Wat je ook kunt of wilt, de kans is groot dat wij een leuke plek voor je hebben. Dus meld je aan als vrijwilliger!

We zijn afhankelijk van giften van donateurs. Ook kan ’t Olde Manegepeerd veel mogelijk maken dankzij de hulp van vrijwilligers. Wij kunnen hulp gebruiken bij de verzorging van de paarden en pony’s, het voeren en aandacht geven aan de dieren.

Wil je een activiteit verzorgen dan ben je ook zeker welkom.

Bij Stichting ’t Olde Manegepeerd zijn mensen met een beperking, hetzij zelfstandig hetzij met begeleiding zeer welkom. Ook bieden wij stageplekken aan. Wat bieden we nog meer. Mensen die om wat voor redenen een achterstand op de arbeidsmarkt hebben  geven wij de gelegenheid om als vrijwilliger hier zich zelf te leren kennen. Bijv: kom je uit een burn-out dan is er bij `t Olde Manegepeerd volop de gelegenheid om je te ontspannen bij de paarden. De paarden leren je weer om je zelf te zijn en wij bieden je deze plek.

Kortom. Vindt je het leuk om vrijwilliger te worden bij Stichting ’t Olde Manegepeerd meld je dan aan via Info@manegepeerd.nl 

Vind je het leuk en nuttig om met een groep 1 dag te komen om te poetsen of je moet een korte of lange stage doen.
Ook dat kan. Want wij en de paarden zijn er mee geholpen.
Of via onderstaande telefoonnummer.
Mob.  (+31) 06 – 12874764