PeerdenBlog

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Geef commentaar via Facebook

Heerlijk beest wat heeft hij t fijn ๐Ÿ’•

Veel succes !

Groot RESPECT voor jullie!!! ๐Ÿ˜˜♥๏ธ

Geweldig mooi

Goed bezig allemaal respect

Aaahg lieve mellie hij verdiend het โค

Veel succes ๐Ÿ˜€

ู…ุดุงุกุงู„ู„ู‡ ุงุญุจ ู‡ุฐุง ๐Ÿ’ช

Mooi

Aagh Melvin daar heb ik op leren paardrijden de schat

๐ŸŽ๐Ÿ’•๐Ÿ€

Hoe oud is Melvin?

Ahh wat goed dat het zo goed gaat met melvin๐Ÿ˜๐Ÿ˜

Oh Leonieke Stam toevallig hadden we het van de week over Melvin

Afke De Vries kijk die lieve Melvin

Hippisch Centrum Dordrecht

Britt Havelaar

Simone Schoenmaker kijk melvin

View more comments

Alle dagen proberen wij om de paarden naar buiten te doen. Maar vandaag was het zo`n dag dat we besloten om ze binnen te laten. De reden was dat er de hele dag regen voorspeld was. En het weiland begint op veel plekken al op een modderbad te lijken. Nu is er gisteren nog stro extra in de stallen gedaan dus stonden ze mooi droog. Wat is het dan een geweldige ervaring dat je bij de paarden in de stallen gaat om hun bedden wat op te schudden. Dit is voor velen die in de stallen werken natuurlijk het dagelijkse werk. Voor mij was het speciaal omdat ik mij niet zo prettig voelde. En wat er dan gebeurt is geweldig. Onder het werk door legde ik mijn hoofd tegen de paarden aan en het was of ze het voelden met een zacht gesnuif van ze was het net of ze aangaven niet opgeven hoor. wij zijn er. ... Lees meer...Lees minder...

Geef commentaar via Facebook

Het valt ook niet mee wat je doet!! Best zwaar.. en na alles wat er is gebeurt. Er zijn maar weinig mensen met zo’n groot โค๏ธ als die van U ! En dat weten de paarden maar al te goed โ˜บ๏ธ.

Dieren voelen alles aan Vooral als je niet lekker in je vel zit . Of erger Je kan meer troost uit Dieren krijgen of Voelen Dan van Mensen Mensen zeggen . Je kan me altijd bellen Dag en Nacht. Maar naar een tijd .nemen ze telefoon niet meer op En hoor je niks meer van ze . Maar Dieren blijven je altijd steunen. En zijn er altijd voor je Zelfs als je geen eens een huisdier heb. Maar je vriend of vriendin er wel één hebben.

Aaaaah Rika wat lief. Ze troosten je. Beterschap!

Wat mooi heel veel beterschap en fijne kerstdagen en een gelukkig Nieuwjaar

Rika veel sterkte. Je bent een mooi persoon. Goede fijne dagen toegewenst. Ook namens mijn dochter Marleen

Ik wens je alle goeds!

Geweldig, het zijn prachtige dieren !

Dieren voelen het snel . Sterkte

Veel beterschap !!

Prachtige dieren zijn het...

Heerlijk hè ze houden mijn ook op de been

Wat fijn Rika dat je troost vindt in de paarden, je hebt ook een heftig jaar achter de rug Ik heb dat 2020 beter gaat worden

Wat je geeft, geven ze maar al te graag terug

๐Ÿ’š

๐Ÿ’ช๐Ÿ’

View more comments

Zondag 15 december zijn wij geopend van 10 t/m 16 uur.  De bezoeker weet ons nog  niet goed te vinden. Heb je vooral op  een zondag zoiets van ja wat zullen we even gaan doen. Nu ik weet wel een leuk plan. De zondagen zijn we geopend. Je kunt kennis maken met de paarden van `t Olde Manegepeerd. Dat is niet alles hoor. Ook kun je snuffelen tussen de 2de hands spullen en niet vergeten om ook een kijkje te nemen bij de 2de hands paarden spullen. Heb je zelf nog paarden spullen die we kunnen verkopen vergeet ons dan niet. De opbrengst van dit alles is voor de verzorging van de paarden. De koffie staat klaar. Vaak is er ook een warme hap klaar. Weet je ook dat je 2de hands kleding /dekens/schoenen kan brengen. Niet vergeten dat ook de cartridges en telefoons welkom zijn.  Dit alles brengt ook weer geld op.
Vandaag de eerste keer dat Sofie naar buiten ging bij de grote groep paarden. Als eerste liep ze naar buiten alsof het de gewoonste zaak van de wereld was. Maar eenmaal buiten met de hele groep was het toch wel even aftasten voor haar. Gelukkig vonden Sjimmie /Rakker en Lana haar toch wel erg leuk. En zo ging ze met de groep mee en was alles weer opgelost. Met het naar binnen gaan was ze even hulp nodig van mij want ja waar is nu je stal he.

Geef commentaar via Facebook

Ah! Lieve Rakker! ๐Ÿ’œ

Wat heeft Sofie en derest van de paardjes het toch goed bij jullie...Veel plezier Sofie๐Ÿ˜

dat ziet er zo mooi uit met de paardjes

Knappe Sofie ๐Ÿ˜๐Ÿ’•

Sjimmie regeld het wel!

Lief

♥๏ธ

wat lief

Goedzo sofiexxx

View more comments

Els & Tom Akerboom/ Stichting/Bouwstenen voor dierenwelzijn en stichting Abri hebben er samen voor gezorgd dat dit jaar de gebitten  van de paarden verzorgt konden worden. Dat het nodig was blijkt wel eruit dat er nu 10 paarden op slobber staan. Zo hopen we dat ze nog een poos van hun vrije tijd kunnen genieten. Dus wie weet er voor het volgend jaar al een actie red de paarden gebitten. Als je bedenkt dat de Dierenkliniek  Hellendoorn er aan mee gewerkt heeft om de tegen een vriendelijke prijs mee te werken dan komen we nog op een bedrag van โ‚ฌ 4500,00 wat er in het nieuwe jaar weer moet komen om al de gebitten goed bij te kunnen houden. Dit geld hebben we niet dus help ons.

Geef commentaar via Facebook

Misschien zeg ik iets geks.. Maar misschien is het een idee om samen te gaan werken met een leerschool die paardentandartsen opleidt? Om met kleine groepjes een praktijkdag bij jullie te houden en/of examens af te nemen? Als een win-winsituatie?

Dit is Ilona met Melody op de woensdag

ุงู†ุง ุงุญุจ ู‡ุฐุง ุงู„ุนู…ู„ ๐Ÿ’ช

In de onderstaande filmpjes kun je zien dat Sofie nu haar stal aan de Beukenlaan heeft. Maar wat ook iets is waar we erg trots op zijn. De helft van de buitenste afrastering is voor elkaar. Dit is voor het grootste gedeelte gesponsord door het Capelse manegefonds. Daarbij ontbrak er nog een stuk afrastering om het laatste stuk te verbinden en dit is door ACON uit Lemelerveld gesponsord die het ook hebben geplaatst . Nu de andere helft nog,maar ook hier later meer bericht over.

Geef commentaar via Facebook

Wat ziet dat er prachtig uit

Ach lieve Sofie๐Ÿ’•...je heb het goed daar, heerlijk genieten...๐Ÿด๐Ÿ‘

Welkom mooie Sofie. Ik kom snel een xtje kennis met je maken ๐Ÿ˜๐Ÿด๐Ÿฅฐ

Heerlijk om je eigen plek te hebben .. en je eten en drinken en lieve mensen om je heen.. dik verdient !!

Wat n lieverd ♥๏ธ

Super fijn voor der

Knapperd ๐ŸŽโค๐ŸŽ

Gezellig thuis

Hallo Sofie๐Ÿ˜

๐Ÿฅฐ

View more comments

Geef commentaar via Facebook

hoe gaat het met Guido, vraagt mijn dochter die ook elke maand geld doneert :). we zijn benieuwd. alvast bedankt . groetjes

Geef commentaar via Facebook

♥๏ธ♥๏ธ♥๏ธ

Schattiesโค

Bekijk meer...
Deel deze pagina op Social Media