Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

4 days ago

Let op . Zondag is een ieder welkom met gepaste afstand. Dus een kijkje bij de paarden en de 2de hands spullen gaat door, maar er wordt geen koffie of warme hap verzorgt. Hoop dat een ieder hier begrip voor heeft. ... Lees meerLees minder

3 weeks ago

De nieuwsbrief van september is er weer uit. Wil je hem ook ontvangen stuur dan een mail naar info@manegepeerd.nl
Ook gebeurt het nog steeds dat je mail adres niet klopt. Heb je geen nieuwsbrief ontvangen dan laat dat ook even weten.
Dan nog even voor die wel op de website kijken. Onder het kopje peerdenblog kun je ook de laatste nieuwtjes zien. Zou je je mail adres willen doorgeven die hem nu nog per post krijgen. Natuurlijk is er altijd de mogelijkheid om hem via de post te blijven ontvangen hoor. Werk je hier aan mee dan zijn er minder kosten van de postzegels.
... Lees meerLees minder

Graag wil ik jullie laten weten dat de paarden je alvast dankbaar zijn zover als nu een ieder al heeft gereageerd. Natuurlijk hopen we dat er nog heel veel zijn die ons willen steunen. Zo komen we elke keer een stapje dichter bij ons doel om `t Olde Manegepeerd een kans te geven om te blijven bestaan. Achter de deuren wordt er ook hard gewerkt om via goede doelen het bedrag binnen te krijgen. Hier alvast een gedeelte van de kanjers die nu van hun rust genieten maar keihard altijd voor je gewerkt hebben.

Geef commentaar via Facebook 377626188983834_3275528962526861

Hoe is het met diana

Zo blij dat jullie al die pony's en paarden een fijn pensioen willen geven, ik hoop dat het lukt om genoeg geld in te zamelen!

Hier op de capelse manege zijn wij ook druk bezig met geld inzamelen voor de paardjes❤️

4 weeks ago

Zondag de kijk en doedag.
Hij gaat wel door, maar nu het aantal corona besmettingen toch erg stijgen is er om 11 uur geen uitleg over de Stichting `t Olde Manegepeerd. Met gepaste afstand ben je wel welkom. Dus de dag gaat wel door maar let op denk aan je gezondheid.
... Lees meerLees minder

Op Camping laarbrug hebben de vrijwilligsters een 2de hands winkeltje. Het Snuffellaartje .Door de jaren is de opbrengst van de verkoop van de spulletjes als gift geschonken aan `t Olde Manegepeerd. Ze bedenken op allerlei manieren hoe ze de paarden kunnen steunen. Nu kwam Marja vanmorgen met een envelop waar toch maar mooi weer € 482,00 in zat. Bedankt dat ze dit al zoveel jaren voor de paarden doen.

Geef commentaar via Facebook Op Camping laarbrug ...

Toppers. Wat een mooi bedrag 😍👍

Annita van Heerde-Nuboer daar hebben wij de helft van gegeven hihi alles voor het prachtige doel. En bedankt vrijwilligers !!!

Topple 😍

Alles veur 't Olde Peerd 😂😂😂

Bekijk meer...