Facebook Posts

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Verslag van de dag.
Even een foto van Lady voor diegene die denkt wie was ze ook alweer. Vanmorgen kwam ik bij de paarden en al snel zag ik dat ze een aantal draden kapot hadden gemaakt. Er was niets gebeurt maar Lady en nog een groep stond voor de deur. Zij gaf aan ik wil naar binnen. Nu dat ging mooi niet door want zoals je weet is de grote groep nu 24 uur buiten. Maar ja wie kan het weerstaan als ze naar je kijken van toe nou. Zo had ik beslist dat ze met de kleine groep zou gaan optrekken. En dan in de middag met hun naar de stal. Goed wat ik bedenk gaat echt niet altijd op. Zo moest ze al snel uit ondeugd Moblie opjagen en die is blind he dus werd het even gevaarlijk. Zo gebeurde het dat ze naar binnen gingen maar daar was mevrouw het niet mee eens. Na veel gehinnik en lawaai maar naar de grote groep en daar liep ze van zo zie mij eens heb ik het niet mooi weer voor elkaar.

Geef commentaar via Facebook Verslag van de dag. ...

Hihihi 🤭 Er zitten wat karakters tussen. Die streken blijven je altijd bij 😎

Die blaarkoppen ook pffftt

Geef commentaar via Facebook 3117311875015238

Ah Eef kijk der lekker appeltjes pikken

Ingrid van Leeuwen sofietje 😍

Leukkkk om Sofie weer te zien🤩...lkkr appeltjes pikken....😜

Haha slimmerd

View more comments

Geef commentaar via Facebook 3117301408349618

Jammer dat jullie geen Mokken in de webshop hebben ik heb nog een hele oude mok maar die gebruik ik niet meer staat voor de sier

Wat kun je toch moe zijn na een dag in het land he. Zo stonden Bo en Donja de boel eens te overdenken. Maar wat kan het snel veranderen. In het vorige bericht gaf ik aan dat de hele groep al om 14 uur weer op stal stond. Nu dat was snel bekeken want ze kwamen erachter dat het gras nu toch wel erg goed gegroeid was en er heel veel te knabbelen was. Dit betekende dat we ze op moesten drijven om binnen te komen en dat is iets wat ik juist niet wil. Dus nu staat de hele groep buiten en houden we het goed in de gaten of het gras op raakt. Ik hou jullie op de hoogte. Ook is de groep van Sjaakie/Christal/Diana/Melvin/Moblie/ Toska/Truffel /Guido en Zamora wel op stal en kijken we of uit de grote groep het nog nodig is om daar te kijken of ze ook in deze groep met extra aandacht moeten. Verder zijn we blij met de bezoekers,je kunt echt merken dat het vakantie is. Zo kwam er bezoek voor Guido en die hadden nog allemaal paarden spullen bij zich. Ook vanmorgen werden er spullen gebracht dus is het echt de moeite om eens een kijkje te komen nemen. Ook de paarden genieten van je aandacht. Op het terras kun tegen betaling genieten van een kop drinken.

Geef commentaar via Facebook 377626188983834_3111441222268970

Ah lieve bo wat heerlijk dat je toch zo mag genieten van je oude dag

Wat lief

Geef commentaar via Facebook 3100312466715179

Yolanda De Jong kijk die Laafje is 😍

Het was te warm waarschijnlijk. En gingen ze daarom lekker naar stal. 🐴

Prachtig.

Na dit fijne bericht ook nog even een impressie van de paarden. Natuurlijk staan ze er niet allemaal op. Zoals wel vaker geef ik aan heb je iemand die je graag op de foto wil zien laat het weten. Natuurlijk is het nog veel mooier als je in de gelegenheid bent om een bezoek te brengen. Maar ook Ben die hoog en droog er voor zorgt dat het stro naar beneden komt en en tractor die we te leen gekregen hebben maar prima werk verricht.

Geef commentaar via Facebook 377626188983834_3094376097308816

Ik zag dat de foto Van Sofie samen met Amulet er niet meer opstond. Hier was wel naar gevraag in het bijzonder voor Sofie. Dus hierbij nog een keer.

Heel mooi, wij waren zondag voor y eerst bij jullie, geweldig!

Goed werk top

Ik zou Wally wel op de foto willen zien

Donderdag 23 juli kregen we bezoek. Nu is dat niet zo heel bijzonder want gelukkig weten veel meer mensen ons te vinden. En bij velen kan ik mijn verhaal kwijt over de opvang van de paarden en nemen ze een kijkje bij de paarden en de 2de hands spullen en zo komt er weer geld binnen om de magen te vullen. Maar dit was toch wel heel bijzonder vandaag 29 juli werden er 35 zakken met slobber gebracht. Dit is gesponsord door Kars en Monique van Karma`s garagebedrijf uit Joure. Dit zijn toch een van de vele dingen waar je hart warm van wordt.

Geef commentaar via Facebook Donderdag 23 juli ...

Mooi gebaar💞

Toppers👍🏻❤️

💐💐💐

❤️

Geweldig wat een mooi gebaar mensen met het hart op de goede plaats 🤗🤗❤️❤️❤️

Mijn oprechte complimenten voor jullie wat jullie allemaal doen voor de paarden en pony's..... Wat een prachtig gebaar. Super lief en fijn

Wow wat een toppers 👌🏻

Mooi gebaar prachtig

Wat een prachtig gebaar!!

Wat super, geweldig voor de paarden

Geweldig, daar kun je weer even mee vooruit👍

Wat geweldig 👍👍🐎

Geweldig!!

Wat super zeg

Gelukkig bestaan er ook nog lieve mensen.

Wat een lieve mensen heb je toch

👍

View more comments

Dit bericht heb ik 22 mei ook geplaatst hoor. Maar wie weet is het jullie ontgaan. De koffie staat klaar dus je bent welkom.

Ik hoop dat het goed nieuws is. Wij zijn weer geopend. Nu kan dit gelukkig bij ons.
Als eerst kun je weer snuffelen tussen de 2de hands paarden spullen en heel veel 2de hands snuffel spullen. Let op staan er andere mensen in een ruimte neem dan eerst een kijkje bij de paarden. Waarom ik dit aangeef. De ruimtes bij ons zijn klein dus heb er begrip voor als we zeggen och wilt u eerst even op een andere plek kijken. Kom je niet met personen uit 1 gezin overleg dan samen hoe je zo verantwoordt bij ons een kijkje kan nemen. verwen de paarden met wat lekkers. Je mag het zelf mee nemen ,maar er zijn ook zakjes met paardensnoepjes te koop. ook is er de mogelijkheid dat je de paarden een lekkere poets beurt kan geven. Wat kan er nog meer. Vraag of je mee mag helpen met het voeren. Of wil je de handen uit de mouwen steken dan zijn wij er mee geholpen als er een paar stallen uit gemest worden.

Geef commentaar via Facebook Dit bericht heb ik ...

Iets voor de meiden hahaha

Ik kom miss in augustus langs om ff lekker met christal tekroellen mijn oude lieve lings pony 🥰

Lieve Toska 🥰🥰🥰

Even voor een ieder die toch wel benieuwd is hoe het met de paarden gaat. Dinsdag 7 juli zijn alle paarden op stal gekomen. We dachten dat dit nog wel moeilijk zou gaan. Nu mooi niet de grote groep was al snel binnen. De reden van dit alles was dat 8 juli de hoefsmeden kwamen om ze te bekappen en de wormkuur te geven. Dit was ook een mooie kans dat de dieren arts een ronde langs alle paarden kon doen om te kijken hoe de conditie van hun was. Natuurlijk zijn er die wat meer zorg nodig hebben. Wel was het duidelijk dat hij via een grote groep er snel achter kwam dat hun buiken goed gevuld waren. Wel krijgen er een paar een wat extra voerschema,maar dit wijkt niet zoveel af van wat we al doen. Maar zo zijn er wel met een probleem. Zoals Nora haar hoeven moeten we aandacht aangeven dit in de vorm dat ze wat vaker bekapt moet worden en Otho heeft zoveel ruis bij het hart dat hij toch wel vaak gaat liggen dus is hij niet sterk meer. Nu hebben ze wel allemaal zoiets van nu schiet maar op ik wil weer naar buiten maar de weilanden zijn bemest dus kunnen ze alleen in kleine groepjes naar buiten. Dus je voelt hem al aankomen we hebben te weinig hulp voor zoveel stallen. Dus wie wil komen helpen om de stallen schoon te maken. Nu nog even een paar foto`s van toen ze begin van de week in het land hun hooi aan het eten waren of dat ze lekker met elkaar aan het schuren zijn.
Bekijk meer...