Na de verhuizing zijn er toch alweer een aantal kijk en doe dagen geweest.

Ook nu 27 februari is er weer de mogelijkheid om de paarden te bezoeken. Hier het programma en we hopen dat de bezoeker ons opnieuw een bezoek brengt. Wij maar vooral de paarden wachten op je. Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd.

Op zondag 27 februari van 12 tot 16uur.

Eerst een fijne winterwandeling op de Lemelerberg en daarna snert of lekkere warme chocomelk voor het goede doel. Kleed je warm aan want het kan koud zijn. Kom bij ons langs en neem een kijkje aan de Lovenseweg 3. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Wil je meer weten over wat we doen? Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden.

Wat is er te doen

Nu het gras in het land op is voeren we onze 30 paarden bij met hooi en brokjes. Dat is een hele happening want ze zijn dol op lekker eten en komen dan met z’n allen naar de voerplek rennen. Wil je ons helpen? We voeren in de middag om 13.30. Je kunt de paarden verwennen en er is een verkoop van 2de hands paardenspullen.

Wil je onze paarden verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.  Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet.

Adres: Lovenseweg 3 te Dalmsholte

www.manegepeerd.nl  e-mail:info@manegepeerd.nl . tel: 06-12874764

Hoe kom je bij ons? Vanaf de Lemelerberg volg je de Beukenlaan over de onverharde weg.

Door de verhuizing naar de Lovenseweg 3 zijn er tijdelijk geen activiteiten. Wel ben je van harte welkom om een kijkje bij de paarden te nemen. De bekende kop koffie wordt geschonken.

Iedere laatste zondag van de maand wordt er bij ’t Olde Manegepeerd een Kijk,- en doedag georganiseerd.

Bezoekers zijn  van harte welkom om kennis met onze paarden te maken en ze extra aandacht te geven. Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden. Wilt u de paarden graag een lekkere borstelbeurt geven maar durft u niet goed? Geen probleem, wij helpen u. Wilt u ze verwennen met wat lekkers? Er is tegen betaling wat lekkers te koop voor ze maar zelf meenemen mag ook.

Ook is er een rommelmarkt waar u gezellig rond kunt snuffelen. Er is koffie en thee met koek en een warme hap verkrijgbaar. De opbrengst is voor de 45 uitgewerkte manegepaarden. ( Let op tijdens de Corona is er een aangepast programma )

Vergeet niet dat er ook genoeg 2de hands paarden spullen zijn voor de verkoop.

Voor meer informatie over de Kijk,- en doedagen: kijk hier in de agenda.
Wij zien u graag!

 Hier nog een paar foto`s

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES