Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd

Zondag 25 september as. is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de lemelerberg) Na het succes bij eerdere edities is er opnieuw kleedjesmarkt. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee! Wat is er te doen? Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt! Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben volop (vliegen)dekens en fleecedekens voor je paard of pony, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij  penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paardrijd kleding en nog veel meer te koop! Verkoop schleichminiaturen; opnieuw komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti. En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.

Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden. Kom je ook 25 september tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden. info@manegepeerd.nl

06-12874764/lovenseweg 3 te Dalmsholte/www.manegepeerd.nl

Elke laatste zondag van de maand is er nog steeds de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. De koffie staat dan klaar en de paarden kunnen verwend worden. Nog steeds is de gehele opbrengst voor de paarden.

Zondag 28 augustus is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de Lemele berg) Deze keer is de kleedjesmarkt terug van weggeweest. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee!
Wat is er te doen?
Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt rond ons terras!
Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben vliegendekens en fleecedekens voor je paard of pony in de sale, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paard rijkleding en nog veel meer te koop!
Verkoop schleichminiaturen; voor de derde keer komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen
Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti.
En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.
Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden.
Kom je ook 28 augustus tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden.

Hallo allemaal de digitale collecte bus is er nog steeds .  Klik op de onderstaande link en we hopen dat er ook nu weer veel mensen die een warm hart hebben voor de uitgewerkte manegepaarden ons willen steunen. En zou misschien is het een idee om deze link zoveel mogelijk te delen.

Ook nu 27 februari is er weer de mogelijkheid om de paarden te bezoeken. Hier het programma en we hopen dat de bezoeker ons opnieuw een bezoek brengt. Wij maar vooral de paarden wachten op je. Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd.

Op zondag 27 februari van 12 tot 16uur.

Eerst een fijne winterwandeling op de Lemelerberg en daarna snert of lekkere warme chocomelk voor het goede doel. Kleed je warm aan want het kan koud zijn. Kom bij ons langs en neem een kijkje aan de Lovenseweg 3. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Wil je meer weten over wat we doen? Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden.

Wat is er te doen

Nu het gras in het land op is voeren we onze 30 paarden bij met hooi en brokjes. Dat is een hele happening want ze zijn dol op lekker eten en komen dan met z’n allen naar de voerplek rennen. Wil je ons helpen? We voeren in de middag om 13.30. Je kunt de paarden verwennen en er is een verkoop van 2de hands paardenspullen.

Wil je onze paarden verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.  Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet.

Adres: Lovenseweg 3 te Dalmsholte

www.manegepeerd.nl  e-mail:info@manegepeerd.nl . tel: 06-12874764

Hoe kom je bij ons? Vanaf de Lemelerberg volg je de Beukenlaan over de onverharde weg.