24 september

zijn onze paarden weer te bewonderen tijdens de open dag van `t Olde Manegepeerd. Ook onze nieuwste kanjer Tjatlin kun je dan in levende lijve zien.  Iedereen is welkom tussen 12.00 en 16.00 aan de lovenseweg 3 in dalmsholte. We leggen jullie graag uit wat we allemaal doen. Neem een lekker kopje koffie of thee met een koek, een bijdrage is welkom. Als je het leuk vind mag je ons ook helpen met hooi geven en de paarden voeren om ongeveer 14.30.

De paarden mogen verwend worden met oud brood of appels/wortels en voor een kleine bijdrage verkopen we paardensnoepjes.
Onze vriendinnen Gerda en Angelique zijn er voorlopig voor de laatste keer met de verkoop van schleichpaardjes en toebehoren en prachtige edelsteen-sieraden  sla je slag. Zij doneren de helft van de totale opbrengst aan onze stichting.
Als je op zoek bent naar een leuk cadeautje kun je ook bij ons terecht. Na het succes van de verkoop eind juli komen Corina, Samantha en Faith nog een keer terug om hun leuk verpakte cadeautjes bij ons te verkopen. Hiermee sponsoren ze onze stichting, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen.
Oude mobieltjes, frituurvet en kleding kun je ook bij ons inleveren.

Vandaag ondanks de hevige regenbuien was het een geslaagde middag. Wil je meer lezen kijk op de impressie van de kijk en doedag.

Kijk en doedag

 zondag 30 juli zijn onze paarden weer te bewonderen tijdens de open dag van    `t Olde Manegepeerd. Iedereen is welkom tussen 12.00 en 16.00 aan de lovenseweg 3 in dalmsholte voor een kopje thee of koffie met een koek en we leggen jullie graag uit wat we allemaal doen. Als je het leuk vind mag je ons ook helpen met hooi geven en de paarden voeren om ongeveer 14.30. De paarden mogen verwend worden met oud brood of appels/wortels en voor een kleine bijdrage verkopen we paardensnoepjes. Onze vriendinnen Gerda en Angelique zijn ook weer van de partij met de verkoop van schleich paardjes en toebehoren en prachtige edelsteen-sieraden sla je slag! Zij doneren de helft van de totale opbrengst aan onze stichting. Verder zijn er nog leuke hebbedingetjes te koop. Oude mobieltjes, frituurvet en kleding kun je ook bij ons inleveren!

——————————————————————————————————————————————–

Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd Zondag 25 september 2022 was er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de lemelerberg) Na het succes bij eerdere edities is er opnieuw kleedjesmarkt. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee! Wat is er te doen? Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt! Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben volop (vliegen)dekens en fleecedekens voor je paard of pony, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij  penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paardrijd kleding en nog veel meer te koop! Verkoop schleichminiaturen; opnieuw komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti. En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.

Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden. Kom je ook 25 september tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden. info@manegepeerd.nl

06-12874764/lovenseweg 3 te Dalmsholte/www.manegepeerd.nl

Elke laatste zondag van de maand is er nog steeds de gelegenheid om een kijkje te komen nemen. De koffie staat dan klaar en de paarden kunnen verwend worden. Nog steeds is de gehele opbrengst voor de paarden.

Zondag 28 augustus is er weer een kijk- en doe dag van 12 tot 16 uur aan de lovenseweg 3 te dalmsholte (aan de voet van de Lemele berg) Deze keer is de kleedjesmarkt terug van weggeweest. Kom ook en neem je broertjes, zusjes, buren, vrienden en vriendinnen mee!
Wat is er te doen?
Kleedjesmarkt: naar huis met een leuk boek of speelgoed voor en klein prijsje? Kom lekker snuffelen op onze kleedjesmarkt rond ons terras!
Verkoop tweedehands paardenspullen: we hebben vliegendekens en fleecedekens voor je paard of pony in de sale, kom eens kijken of de maat van jouw paard of pony ertussen zit. Ook hebben wij penny’s, borstels, winterdekens, zadels, hoofdstellen, paard rijkleding en nog veel meer te koop!
Verkoop schleichminiaturen; voor de derde keer komt een vriendin van de stichting haar verzameling schleichpaardjes bij ons verkopen voor kleine prijsjes. Zoek je nog iets voor je verzameling of wil je beginnen met verzamelen? Kom dan een kijkje nemen
Koffie en een warme hap; bij ons terrasje kun je weer een kopje koffie of fris voor een kleine bijdrage kopen, ook zorgen wij weer voor een lekkere tosti.
En zoals altijd; de paarden waarvoor we het allemaal doen! Sluit aan bij een rondleiding, neem oud brood of appels mee of schaf bij ons voor 50 cent een zakje paardensnoepjes aan en verwen onze ruim 30 uitgewerkte manegepaarden met wat lekkers en een knuffel . Als je het leuk vindt mag je ook helpen voeren om 13.30.
Mocht je nog lege cartridges of batterijen, oude mobieltjes, kleding of frituurvet in huis hebben, deze kun je bij ons inleveren. De opbrengst gaat naar de paarden.
Kom je ook 28 augustus tussen 12 en 16? Je bent van harte welkom! De opbrengst van de hele dag gaat voor 100 procent naar onze uitgewerkte manegepaarden.

Hallo allemaal de digitale collecte bus is er nog steeds .  Klik op de onderstaande link en we hopen dat er ook nu weer veel mensen die een warm hart hebben voor de uitgewerkte manegepaarden ons willen steunen. En zou misschien is het een idee om deze link zoveel mogelijk te delen.

Vandaag ondanks de hevige regenbuien was het een geslaagde middag. Wil je meer lezen kijk op de impressie van de kijk en doedag.

Kijk en doedag

Aanstaande zondag 30 juli zijn onze paarden weer te bewonderen tijdens de open dag van    `t Olde Manegepeerd. Iedereen is welkom tussen 12.00 en 16.00 aan de lovenseweg 3 in dalmsholte voor een kopje thee of koffie met een koek en we leggen jullie graag uit wat we allemaal doen. Als je het leuk vind mag je ons ook helpen met hooi geven en de paarden voeren om ongeveer 14.30. De paarden mogen verwend worden met oud brood of appels/wortels en voor een kleine bijdrage verkopen we paardensnoepjes. Onze vriendinnen Gerda en Angelique zijn ook weer van de partij met de verkoop van schleich paardjes en toebehoren en prachtige edelsteen-sieraden sla je slag! Zij doneren de helft van de totale opbrengst aan onze stichting. Verder zijn er nog leuke hebbedingetjes te koop. Oude mobieltjes, frituurvet en kleding kun je ook bij ons inleveren!

Ook nu 27 februari is er weer de mogelijkheid om de paarden te bezoeken. Hier het programma en we hopen dat de bezoeker ons opnieuw een bezoek brengt. Wij maar vooral de paarden wachten op je. Kijk en Doe dag bij `t Olde Manegepeerd.

Op zondag 27 februari van 12 tot 16uur.

Eerst een fijne winterwandeling op de Lemelerberg en daarna snert of lekkere warme chocomelk voor het goede doel. Kleed je warm aan want het kan koud zijn. Kom bij ons langs en neem een kijkje aan de Lovenseweg 3. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die hier na een werkzaam leven in de maneges van hun rust genieten. Wil je meer weten over wat we doen? Graag geven we uitleg over de opvang van de paarden.

Wat is er te doen

Nu het gras in het land op is voeren we onze 30 paarden bij met hooi en brokjes. Dat is een hele happening want ze zijn dol op lekker eten en komen dan met z’n allen naar de voerplek rennen. Wil je ons helpen? We voeren in de middag om 13.30. Je kunt de paarden verwennen en er is een verkoop van 2de hands paardenspullen.

Wil je onze paarden verwennen dan is er tegen betaling wat lekkers te koop voor ze. Je kunt zelf appels/brood of wortels meenemen en aan de paarden geven.  Ook zijn wij een inzamelpunt van kleding en inkt cartridges en frituurvet.

Adres: Lovenseweg 3 te Dalmsholte

www.manegepeerd.nl  e-mail:info@manegepeerd.nl . tel: 06-12874764

Hoe kom je bij ons? Vanaf de Lemelerberg volg je de Beukenlaan over de onverharde weg.