Pony’s en paarden A t/m C

Amulet

SAMSUNG CAMERA PICTURES
  • Geboren op 1 januari 1991
  • Binnen gekomen 19 maart 2018
  • Hippisch Centrum Velsen

Ik stond bekend in de manege als een van de braafste pony`s. Ik zou nooit een stap verkeerd doen. Nu ik op rust ben wil ik wel graag even mijn voorbijgangers plagen,door even hard te gillen. Daar reageren de andere paarden op. Dan kijk ik van zoiets daar weet ik niets van hoor.

Bo

SAMSUNG CAMERA PICTURES

  • Geboren op 1 januari 1990
  • Binnengekomen op 7 februari 2016
  • De Capelse Manege te Capelle

Ik ben Bo. Jaren heb ik in de manege mijn werk gedaan en nu mag ik genieten van mijn rust. Natuurlijk wil ik wel naar buiten,maar het  moet goed weer zijn hoor anders ga ik zo weer mijn stal in. Natuurlijk geniet ik van alle aandacht. Je ziet niet direct dat ik al wat ouder ben dit komt omdat mijn gedrag echt van een dame is.

Christal

alle 20paarden 20042

  • Geboren in 1985
  • Binnengekomen op 12 september 2008
  • Manege Waalzicht te Ridderkerk

Christal liep haar hele leven in de manege. Ze heeft veel werk verzet. Haar leeftijd speelde haar parten dus kon ze niet meer. Voor ons is ze lief maar kan naar andere paarden lekker chagrijnig doen. Christal staat bij ons in de stal van de boerderij en als de bovendeur los is kijkt ze met haar grote lok eigenwijs naar buiten.

 

 

 

 

Deel deze pagina op Social Media